Resident Villa by Wei-Hao Lin

Wei-Hao Lin Demonstrates The Hinomori Resident Villa

Wei-Hao Lin, the lead designer of the displayed work Resident Villa by Wei-Hao Lin says, In order to expects to create a bright and comfortable open mind atmosphere and make the better usage of the living room. Therefore, the compartments are removed, with ceiling lines to delineate the space, bring out the flexibility of space usage, so that the various areas can interact in series. The space merges modern techniques and Japan impression, to create a simple but not monotonous ideal home atmosphere. .

Resident Villa by Wei-Hao Lin Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=77716

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Distinguished Designer homepage.

Design Mediation
Copyright © 2010 - 2019 Distinguished Designer - distinguished-designer.com - All Articles